Curves Oss West
Zaltbommelseweg 20
5341 PD Oss
Tel: 0412-656065

Curves Nieuwsbrief

Geef je vrijblijvend op voor ons gratis e-mail magazine!

Afbeelding na

Rosita

Lid sinds 2013
Club Curves Oss

Afbeelding voor

Rosita Curves lid sinds 2013

Na 10 weken al onze streefgewicht

Trots op mij en mijn echtgenoot omdat we nu op onze streefgewicht zitten, nadat ze toch wat sceptisch waren of ik het zou halen.

Mijn echtgenoot en ik kwamen in gewicht aan.

Naar aanleiding van een gesprek met mijn echtgenoot, die langzaam maar zeker aan gewicht toenam en ik ook vond dat er een paar kilo’s bij mij af moesten in verband met mijn zwakke knieën, had ik het besluit genomen om in juni 2013 aan de nieuwe startende CC-groep deel te nemen.

Men was sceptisch

Ik kwam in een serieuze groep van 5 personen terecht. O.a. Mia en Ria, deze laatsten stonden wat sceptisch achter mijn besluit en dit omdat ze niet het idee hadden, dat ik deze “kwelling” zou volhouden.

Toch onze streefgewicht bereikt.

Omdat ik van origine Indisch ben viel me het anders eten heel zwaar. Vooral de kaas- en melkproducten. Mijn echtgenoot had minder moeite met deze verandering. Maar desondanks bereikten we na 10 weken ons streefgewicht en wandelen nu al een poosje (makkelijk) door fase 3. Gelukkig heb ik op Curves een paar maatjes die met me meelopen en dat is best kicken.

Hoop vol te houden in de komende tijd.

Nu nog even de donkere dagen voor Kerst door, want alle zoete verleidingen geven eigenlijk niet alleen veel licht, maar ook meer gewicht als je ervoor zwicht. Ik hoop geen schade hierdoor te zullen oplopen, want weer terug naar af zal zwaar tegenvallen.

De andere cursisten en de nieuwkomers heel veel succes toegewenst. Zo de weekresultaten op Facebook te zien lukt het heel aardig.

Rosita

Hoe werkt het?

Curves is een uniek 30 minuten fitness concept, speciaal ontwikkeld voor vrouwen.

Ontdek de unieke training Lees de succesverhalen

Enthousiast geworden?

Neem dan contact op met één van onze locaties om zo snel mogelijk te beginnen.

Word lid van Curves Inschrijven voor de nieuwsbrief
Ź