Curves Oss West
Zaltbommelseweg 20
5341 PD Oss
Tel: 0412-656065

Curves Nieuwsbrief

Geef je vrijblijvend op voor ons gratis e-mail magazine!

Succesverhaal

Jessica van Erp

Leeftijd: 33
Begonnen: november 2011
Vestiging: Wijchen
Startgewicht: 86kg
Verloren kilo's: 15kg
Verloren cm: 71
Had maat: XXL

Succesverhaal

Jessica’s 40-urige ‘zittende’ werkweek is geen probleem meer

‘Ik voel me gewoon weer een leuk mens!’

Jessica werkt 40 uur per week als buschauffeur; een zittend beroep met weinig beweging. Nu werkt ze voor of na haar dienst bij Curves op een gezellige manier aan haar conditie. Van haar schouderblessure voelt ze niets meer, haar kleding koopt ze nu een aantal maten kleiner en ze heeft veel meer energie gekregen.

Stimulans

“Ik deed 23 jaar aan handbal en kon dat wegens een schouderblessure niet meer doen. Met een zittend beroep en weinig beweging, zaten de kilo’s er zo aan. Mijn moeder nodigde mij uit bij Curves te komen sporten. Ze was daar zelf al 31 kilo afgevallen en voelde zich eindelijk weer een actieve oma. Een betere stimulans kon ik natuurlijk niet hebben!”

Verslaafd

“Vanaf les 1 was ik gelijk verslaafd aan Curves. Nu ga ik dagelijks heen en baal zelfs als het een keer niet uitkomt qua werk. Curves heeft me in veel opzichten geholpen: mijn kleding koop ik een aantal maten kleiner, ik heb geen last meer van mijn schouderblessure en heb veel meer energie. Ook paste ik mijn eetpatroon aan. Door het verlies van al die kilo’s lichaamsvet, heb ik nu een langere levensduur. Ik voel me nu veel beter, ook op het werk.”

Positiviteit

“Laatst werd ik door een busje aangereden op de motor. Met mijn gipsen been kon in niet naar Curves, dat was voor mij écht een tegenslag. Maar ik kon wel met mijn moeder mee om de andere vrouwen langs de zijlijn aan te moedigen. Ik wil alleen nog maar het positieve in het leven zien en het negatieve de rug toekeren. Daar word je alleen maar ongelukkiger van. Ik zie het leven als iets moois en haal het goede en het mooie daaruit. Rijkdom begint immers bij jezelf.”

Aanmoediging

“Kijk mij nu: fitness vond ik altijd maar niets! Maar bij Curves kom je binnen en stap je in op een leeg plekje in het circuit. De aanmoediging en positieve aandacht die je hier krijgt is groot en het community gevoel maakt het heel gezellig. De 86 kilo wil ik nooit meer terug. Ik ben nu fysiek en mentaal in een goede conditie. Ik voel me gewoon weer een leuk mens!”

Hoe werkt het?

Curves is een uniek 30 minuten fitness concept, speciaal ontwikkeld voor vrouwen.

Ontdek de unieke training Lees de succesverhalen

Enthousiast geworden?

Neem dan contact op met één van onze locaties om zo snel mogelijk te beginnen.

Word lid van Curves Inschrijven voor de nieuwsbrief