Curves Oss West
Zaltbommelseweg 20
5341 PD Oss
Tel: 0412-656065

Curves Nieuwsbrief

Geef je vrijblijvend op voor ons gratis e-mail magazine!

Succesverhaal

Debby Poortvliet

Leeftijd: 36
Begonnen: december 2011
Vestiging: Apeldoorn Noord
Startgewicht: 85kg
Verloren kilo's: 20kg
Verloren cm: 86,5
Had maat: 46

Succesverhaal

Stoppen met roken maakte een ander mens van Debby

‘Na een half jaartje Curves voelde ik me alweer lekker in mijn vel zitten’

Debby wilde na het stoppen met roken haar oude gewicht terug. Door te gaan sporten bij Curves, kwam ze letterlijk en figuurlijk beter in haar vel te zitten. Ze viel 20 kilo af, raakte haar negatieve gevoelens kwijt en vond na vier jaar vrijgezel te zijn geweest weer een partner.

Warm bad

“Ik had genoeg van mijn dikker wordende lichaam. Een waardebon voor 30 dagen gratis Curves, die ik kreeg via mijn collega, was het laatste zetje om de stap naar de sportschool te zetten. Hier kwam ik in een warm bad terecht: geen strakke pakjes, starende blikken of moeilijke apparaten. Na een half jaartje Curves voelde ik me alweer lekker in mijn vel zitten. Ik voel me nu super en straal dat ook uit.”

Energy

“Natuurlijk zat ik er ook wel eens doorheen, had ik helemaal geen zin om te gaan. Maar de circuitcoach bij Curves hielp mij door te zetten. Ik zit nu 'strakker in mijn vel' en heb mooiere vormen gekregen, maar het meest opmerkelijke effect, is dat ik veel meer energie heb. Viel ik in het verleden na een stressvolle werkdag na het avondeten nog wel eens op de bank in slaap (mijn wekker gaat elke dag om 5:45 uur), is me dat sinds ik sport niet meer gebeurd. Het is dus écht waar: sporten geeft je energie!”

Mentaliteitsverandering

"Als ik nu een keer niet kan sporten, voel ik mij onrustig. Ik heb een totale mentaliteitsverandering gekregen. Ik deed altijd aan salsadansen, maar door het stoppen met roken werd ik dikker. Bij stress kon ik geen sigaret meer pakken, dat werd eten. Ik werd nog dikker, ging mij verstoppen en nog meer eten. Op een gegeven moment gaf ik het dansen op en kwam nergens meer. Ik kwam in een negatieve spiraal en zat op de bank te verpieteren. Dat wil ik nooit meer. Door de stress van mijn baan, rookte ik zes sigaretten per uur. Nu is mijn vervanging sport geworden. Heerlijk!"

Uitstraling

“Door Curves voelde ik mezelf fitter en zorgde daardoor beter voor mezelf, dan ik lange tijd had gedaan. Ik zat weer lekker in mijn vel, letterlijk en figuurlijk. En als je jezelf super voelt, straal je dat ook uit. Na ruim vier jaar vrijgezel te zijn geweest, heb ik nu een hele leuke partner ontmoet. Ook heb ik het salsadansen weer opgepakt, heerlijk. Wat heb ik dat gemist!”

Hoe werkt het?

Curves is een uniek 30 minuten fitness concept, speciaal ontwikkeld voor vrouwen.

Ontdek de unieke training Lees de succesverhalen

Enthousiast geworden?

Neem dan contact op met één van onze locaties om zo snel mogelijk te beginnen.

Word lid van Curves Inschrijven voor de nieuwsbrief